20 maart 2020

Coronavirus (Covid-19)

Coronavirus (Covid-19)

                                             
Beste relatie,
 
De hele wereld is op dit moment in de ban van het Corona-virus (COVID-19). Bij Jonkerverf is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Graag willen wij u daarom op de hoogte brengen van de maatregelen die wij nemen om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. Zodat ons filialen in Amsterdam West en Zuid voor u een veilige plek blijven om te komen. Wij zijn volledig operationeel en hanteren onze normale openingstijden ( ma-vr.6:45 - 16:30 )
 
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en hebben in aanvulling hierop voor u de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:
Maatregelen in de vestiging:
  • We vermijden handcontact zoveel mogelijk groeten kan eventueel met de  “ellebooggroet “
  • wij houden gepaste afstand van min.1,5 m.
  • Wij wassen vaker en grondiger onze handen met desinfecterende zeep en gebruiken papieren handdoekjes. Uiteraard kunt u zelf ook bij ons uw handen wassen.
  • Koffietafel en balie worden regelmatig gereinigd.
  • Zaken die vaker worden aangeraakt zoals deurkrukken, koffiezetapparaat en  Pin automaat worden gedurende de dag regelmatig gereinigd.
  • Een kop koffie is er altijd alleen vragen wij u om met afstand van elkaar dit te nemen en zelf het bekertje weg te gooien.
  • Fysieke zakelijke contacten stellen we zoveel mogelijk uit. Bellen en mail contact kan altijd.
 
Bezorgen:
Wilt u het contact tot het minimum beperken of bent u flink verkouden laat u bestelling dan vooral bezorgen. We zullen de producten op de door u aangegeven plek achterlaten.
Als u niet binnen wilt komen dan kunnen wij de bestelling voor u in onze buiten kluis zetten zodat u het zelf op kunt halen.

Laten we goed voor elkaar en onszelf zorgen in deze periode.
 
Met vriendelijke groet,
Frans Zonjee
Directeur  Verfgroothandel Jonker & Co b.v.